Suport tècnic Savetime, resolució de dubtes i problemes.

Suport tècnic Savetime


En aquest Suport tècnic Savetime, trobaràs la resolució de tots els dubtes que se’t puguin generar a l’hora de registrar el teu centre al nostre gestor de cites, al utilizar la app a Apple, la de Android o bé  qualsevol dubte relacionat amb Savetime. A la vegada et demanem que ens facis saber totes i cadascuna de les teves inquietuts. D’aquesta manera estaràs forman part del nostre equip fents-nos creixer amb la resolució de problemes i poder oferir el millor suport tècnic

La importància del Suport tècnic Savetime:

Es molt important que seguiu tots els pasos tal i com reflexen els videos penjats al nostre canal de Youtube, si no els seguiu exactament podreu generar-vos uns altres dubtes i aquest no es el objectiu.

Canal de Youtube de Savetime per Suport tècnic:

Tot el que hi ha en aquesta pàgina ho trobaràs al nostre canal de Youtube al qual pots subscribir-te i agegir avisos per a que t’avisi de totss  i cadascun dels tutorials que pugem, d’aquesta manera  coneixeràs una mica més la nostra plataforma y el nostre ecosistema.

Panel de suggerències dintre del teu Centre:

Una vegada hagis creat el teu centre a Savetime tens un panell de suggerències on ens podràs escriure les teves inquietuds i les teves aportacions, d’aquesta manera nosaltres millorarem i us podrem donar un millor servei.

En el cas de que no et resolem els dubtes aquí contacta amb Suport tècnic:

Posat en contacte amb nosaltres, a la pàgina de contacte o bé al Joint chat i t’ho aclarirem personalmente, moltes gràcies per confiar en el nostre gestor de cites com a solució per agendar les cites prèvies dels teus clients.

 

1.- Com registrar el teu centre a Savetime :

2.- Com editar el teu centre a Savetime:

3.- Com afegir treballadors al teu centre a Savetime:

4.- Com afegir la direcció del teu centre manualment a Savetime:

Términos y condiciones
Cookies
Políticas de privacidad
Copyright 2017. Todos los derechos reservados.
Explica'ns els teus dubtes
1
Benvingut a Savetime,
¿Com et podem ajudar?