Si de tecnologia es tracta, sempre cal fer un pas més com per exemple amb Savetime que t’atorga molts avantatges.

Bàsicament, fem referència a les pimes i marques que tenen com a objectiu cuidar els seus clients fidels, mostrar-se a internet, generar clients, fidelitzar, captar i sobretot organitzar-se.

Per a totes, és condició necessària fer tot el que estigui al seu abast per assolir els seus objectius, com podria ser comptar amb una empresa de programació que desenvolupi la seva pròpia app.

En aquest cas, ens enfocarem en el desenvolupament d’aquestes famoses aplicacions web, perquè per guanyar una major quota de mercat, generar majors avantatges i visibilitat, la teva empresa realment necessita una.

A més de les moltes funcions que compleixen, són un dels canals de difusió de continguts més important que existeix fins ara, i per això avui volem parlar de tots els avantatges d’una app ben desenvolupada.

 

Avantatges de Savetime per a la teva empresa o negoci:

1) Augmenta la visibilitat i el trànsit en línia

Avui dia són moltíssims els usuaris que estan atents a les noves tendències en aplicacions i busquen les darreres novetats que estan al seu abast per facilitar-los les coses.

Per tant, si és possible arribar a aquests usuaris, estem més a prop de guanyar un gran nombre de clients potencials.

A més, ens diferencia de la competència i millora la nostra imatge de marca. Sense comptar, òbviament, que mantenim la nostra marca a la ment de l’usuari, ja que en tenir fàcil accés i directe, i a més tenir-nos al mòbil, estem generant un record permanent.

2) Contribuïu a complementar l’estratègia

En el moment de plantejar-se els objectius de màrqueting, són diverses les estratègies que hem de dur a terme per complir-los, per la qual cosa és important utilitzar-ne alguns, si no tots els canals que tenim al nostre abast, i l’ús de l’app guanya en comoditat , rapidesa i abast.

3) Ajuda a la generació d’ingressos

Hi ha aplicacions gratuïtes com Savetime que serveixen per tenir “enganxat” a l’usuari i després poder vendre altres serveis, i hi ha aplicacions que amb cada descàrrega se li genera un ingrés extra a l’empresa.

Multiplicat per milions d’usuaris, si una aplicació és enginyosa i resolutiva, pot ser una gran font dingressos per a lempresa en qüestió.

4) Permet conèixer la tendència dels clients

Hi ha algunes aplicacions mòbils que poden oferir dades bàsiques dels clients que ens segueixen. A més d’edat, gènere, ubicació geogràfica, etc., ens poden descriure quin producte o servei prefereixen dels diversos que s’ofereixen.

5) Fidelitza els clients

Aquest és un dels avantatges de tenir Savetime com a gestor de cites prèvies que es desprenen de la idea anterior, ja que com més coneguem els nostres clients, més accions podrem generar per fidelitzar-los i mantenir-los al costat de nosaltres.

Sabem que l’abandonament d’una marca es pot donar molt de pressa, sobretot tenint en compte la variada oferta d’avui dia. Amb una app, estem donant més valor a la nostra imatge de marca, i estem donant al client un sistema d’accés o cerca de productes més senzill i ràpid.

6) Via de comunicació directa

Tenir una app desenvolupada permet informar de descomptes, promocions i novetats d’últim moment de forma atractiva per a l’usuari.

7) Estalvi en costos de publicitat

Amb l’adveniment de les xarxes socials, s’ha deixat de fer servir la publicitat tradicional que costava fortunes, i era difícil saber a quin públic arribava aquest missatge. Ara lús de les xarxes sumat a les apps, és la forma més econòmica, ràpida i efectiva a llarg termini per difondre els nostres serveis.

8) Una solució sense límits temporals

Una empresa pot tancar les oficines a les 7 de la tarda, però no per això deixa d’“atendre” els seus clients. Mitjançant una aplicació, els clients poden continuar adquirint un producte o contractant un servei encara que l’empresa estigui off.

9) Adaptació a l’entorn mòbil

Si encara no tens una web responsive que s’adapti a l’entorn mòbil, almenys si tens una app, mantens un estatus professional. Encara que òbviament una cosa no treu l’altra, et permetrà tenir presència pels clients dins del món mòbil.

Un altre capítol a part, seria el tema de les apps ben posicionades, perquè no només tenir una app és important, a més ha d’estar ben posicionades al rànquing de les botigues més populars. Això pot fer que les cerques des dels mòbils augmentin, contribuint també a la millora del posicionament SEO.

Xifres que confirmen els avantatges de tenir Savetime com a App:

 

Segons un estudi de The App Date, només a Espanya es descarreguen 4 milions d’aplicacions per dia. A més, l’estudi indica que el 86% dels espanyols amb telèfons intel·ligents els utilitzen per accedir a internet, i el 41%, a més, utilitza el mòbil per connectar-se a internet a través d’aplicacions. És per això que t’has de descarregar la nostra i començar a gaudir dels avantatges de tenir Savetime

Aquests percentatges són molt alts per subestimar el gran públic potencial àvid d’informació, de consumir, de conèixer, etc., amb què ens podem trobar a través dels dispositius mòbils.

Si saps què vols i què la teva empresa necessita, endavant! Si no… sempre trobaràs una empresa de programació web que et pugui ajudar a dissenyar l’app que la teva marca necessita per saltar a l’èxit.

 

 

Agafat de  https://madridnyc.es/ventajas-de-una-app-para-empresas/