Adapta el teu negoci i digitaliza’l amb Savetime

 

L’adaptació  és la clau per progressar amb les reserves de Cita online en temps de COVID-19

En un segon la vida pot canviar, només tenen que mover-se  els elements no esperats en el nostre entorn. ¡Exacte! Aquest movimient sempre va esta allà, però com en la majoria de les ocasions un canvi deu ser impulsat per una crisi , va arribar la pandèmia  per valorar certs escenaris. Ups ! De sobte,  tot comiença a caure, tant  a  la  vida personal com a la laboral, i és quan les  tàctiques repassades no sorjeixen efecte.  Lavors et replantejes,  ¿Com adaptar la teva estratègia de negoci  a les noves circumstàncies?  quan  avui  et  trobes  perdent diners per  raons externes a la teva voluntat.  A la vegada pocs han entés que  la solució està en buscar altres oportunitats, i aquí és on prenen valor  els sistemes  de Cita prèvia online en temps de COVID-19.

¿Com pots adaptar el teu negoci a la cita online en temps de COVID-19 ?

Considerant que l’important en aquest moment és garantitzar  un aforo organitzat i demostrat als teus clients que visitar el teu Centre es segur, si puguessis asimilar una eina amb varies ventatjes   per el cumpliment dels teus objectius. Aquí et presentem  SAVETIME,  Sistema de Gestió de Cites Prèvies Online,  disponible des d’una WEB i APP , en dita aplicació,  organitzaràs de forma magistral  tota la informació  referent a l’horari del centre ,  treballadors i serveis.  A més els teus clients  tindrán sempre al seu abast la seva oportunitat de reservar amb cita prèvia online.

 

Geolocalizació del teu Centre amb ubicació exacta

L’ubicació del teu Centre estarà disponible a través de  l’aplicació,  i de no aparèixer en Google Maps , tindràs la possibilitat d’actualitzar-la  manualment per a garantitzar la teva ubicació real . Et sorprenderàs amb aquest simple detall, perquè el teu centre serà visible pels clients de tots els centres que facin us de l’aplicació.  Per això, voldràs  avisar a altres amics i ambdues parts  aumentaràn les seves membresíes.  Els usuaris accediràn per la seva cita prèvia online en temps de COVID-19  i el teu negoci guanyarà visibilitat.

Ja localitzable dintre de l’aplicació, i brindand els teus serveis,  podrás gestionar la publicació de l’adreça  del teu negoci en Google Maps.

 

 

Gestió dels teus treballadors i serveis

El registre dels  treballadors en el Sistema, garantitza la  disponibilitat de la plantilla  d’acord als horaris de treballs. Així com la personalització  dels  horàris el brinda  autonomía per moure treballadors  en aquestos temps en els que la conciliació torna a posar-se sobre la mesa. Establiràs  la teva propia estratègia sempre pensant que una plantilla estable i consolidada et convertirà en un administrador exitos.

 

Página Principal , citas previas online desde Agenda de Centro, Servicios y trabajadores.

Dies no laborables del centre

El Sistema identifica els dies no laborables del Centre o d’un treballador i de forma automàtica garantitza que no es pot reservar cita en aquells dies. Es molt incòmode,  saber quin dia seleccionar la teva cita  a menos que es caigui el món, el teu servei serà realitzat. Així de simple traslladaràs els teus treballadors i les seves agendes de treball a  aquesta sencilla aplicació,  el significat de sencill no és sinònim de poc abast, només que serà molt fàcil el seu us.

 

Agendes disponibles las 24/7

El centre té 3 agendes la del centre, la de cadascun dels treballadors i la dels serveis, en totes i cadascuna pots reservar hora des del panell del centre i ejecutar qualsevol tipus de canvi. Estan distribuïdes d’aquesta manera perquè en un simple click es pugui visualitzar l’agenda que més convengui visitar,  ja que en la del centre, si disposses de molts treballadors serà molt extensa, d’aquesta manera et resultarà més fàcil buscar qualsevol cita.

 

Agenda del Centre

En una sola ullada tens el teu Centre davant dels teus uulls, disponibilitat de dies i traeballadors , a més de las afectacions com dies festius i el més important, el dia que hagis de cancelar reserves de manera masiva,  podras fer-ho en  un click. La veritat que no voldríem cancelar tota l’activitat d’un Centre, però si fos necessari arribará al client el seu avís oportú.

Agenda del Centro, toda la información centralizada para la gestión de las Citas Previas Online

Agenda del Servei

L’Agenda del Servei  permeteix seleccionar  cita amb qualsevol servei disponible, en el cas que et sigui indiferent quin treballador et faci el servei.

A la vegada podras fer cancel·lació d’emergència de qualsevol servei en un espaï de temps quan no disponssis del material o be se t’hagi espatllat alguna màquina, sense necessitat de trucar al client 1×1 ja que Savetime envia notificacions Push i per correu electrònic als clients.

 

Agenda del Treballador

L’agenda del  Treballador permeteix seleccionar  i veure els serveis asignats a aquest  i a la vegada la disponibilitat a partir de aquests. Per si tens un treballador estrella podrà ser elegible sense dificultat per els usuaris.

A més podràs fer cancel·lacions d’emergéncia en cas d’enfermetat d’algun treballador sense necessitat de trucar al client 1×1 ja que Savetime envia notificacions Push i per correu electrònic als clients.

En aquesta imatge pots visualizar como seria l’agenda del treballador a Savetime:

 cita previa online desde la Agenda de Servicio,selecciona el trabajador con el servicio solicitado

¿Creus que hem acabat?

Res d’això, Savetime  té les seves propies eines per premiar als seus Centres, amb tarifes de pagament anuals amb 1 mensualitat gratuïta i períodes gratis, la verritat és que , l’essencial és  brindar el millor servei, pero si estems a gust, tots guanyem. Els teus clients seleccionaran Cita prèvia online en temps de COVID-19, perquè els importa continuar amb les seves vides, i el teu negoci no deuria quedar-se endarrere.

Evita que els teus pacients assistèixin al teu centre a reservar una cita perquè previament no els hi hagis pogut atendre al telèfono i a tope amb SaveTime,⏰ Gestor de reserves de cites online!

No t’explico més, acompanya a aquesta família i creixerem junts, guanyant tots els possibles contratemps que s’ens presentin.