Savetime ⏰ Gestor de cites prèvies per al teu negoci var kc_script_data={ajax_url:"https://www.savetime.es/wp-admin/admin-ajax.php"}

Savetime Gestor de  cites prèvies per al teu negoci

Els teus clients reservaràn online 24/7

sense necessitat de trucar-te

Agendes
Agenda actualitzada i disponible les 24/7 per a que els teus clients reservin cita a travès de la web-app. Evitarás tant volum de trucades i els teus clients reservaràn cita des d'aquest canal.
Serveis
Confeccionaràs tots els serveis que ofereixes al teu centre, el temp de duració de cadascun d'ells i fins i tot podrás solapar-los. D'aquesta manera no perdràs ni un minut entre client i client.
Treballadors
Posaràs tots els treballadors, els hi afexiràs serveis i el sistema ho gestionarà tot. Els permisos, dies festius i vacances. Inclús podràs fer cancelacions d'emergència sense necessitat d'avisar als clients un per un ja que Savetime a través de les seves notificacions ho fa solo.

¿Qué oferim?

Agenda actualitzada i disponible les 24/7 con Savetime, gestor de cites prèvies

Amb Savetime, gestor de cites previes, la teva agenda será més efectiva. 

Amb Savetime podeu gestionar les cites previes del vostre negoci gràcies a un sistema fàcil i intuïtiu per a vosaltres i els vostres clients.

El nostre sistema de gestió de cites us ajudarà a optimitzar el vostre temps i recursos.

Podeu accedir, sempre que ho necessiteu les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, a l’agenda del vostre negoci i als vostres empleats.

Els vostres clients poden reservar la seva consulta online i veure la disponibilitat del centre, a més. l’aplicació se sincronitzarà i s’actualitzarà automàticament.

Si utilitzeu el sistema de formularis aprovat, tindrà un impacte positiu en la captació de nous clients i l’optimització del temps al vostre negoci.

Ubicació disponible

Si ets una empresa, només hauràs de posar-te en contacte amb Savetime i nosaltres t'ajudem a crear un perfil en el nostre sistema de gestió de cites prèvies. Un cop creat el teu perfil, adaptat a les teves necessitats, seràs visible per als potencials clients que necessitin teu servei.

Té el teu Centre bona visibilitat per als clients?

Amb el nostre sistema de gestió de cites prèvies, els usuaris podran veure la ubicació del teu negoci en el mapa i altra informació rellevant. Com per exemple les dades de contacte, entre d'altres. Gràcies al mapa, els teus potencials clients podran esbrinar com arribar a el lloc, comprovar el seu horari i la disponibilitat de les cites de cada dia.

Diseny responsive

Aquest sistema de gestió de cites prèvies està creat per visualitzar adequadament independentment de el dispositiu utilitzat. Els teus potencials clients podran reservar una cita en el teu negoci online des de qualsevol dispositiu, tablet, mòbil, ordinador, etc.

Gràcies al nostre disseny responsive la teva informació serà adaptada als diversos models, proporcionant una disposició dels continguts que garanteixen una bona experiència d'usuari.

Per a nosaltres és molt important que cada empresa aprofiti al màxim les diferents funcionalitats que ofereix Savetime. El nostre sistema de gestió de cites prèvies va dirigit tant a petites com a grans empreses i qualsevol sector. El nostre sistema de gestió de cites prèvies és molt fàcil d'utilitzar, en Savetime sabem que el temps val or. Per això, oferim diferents plans que s'adapten a les necessitats de cada empresa.

Si ets un usuari, en pocs minuts crearàs un perfil i podràs veure els centres associats a Savetime i veure la disponibilitat de cada centre i reservar una cita al que millor s'adapti al teu horari.

Avantatges amb Savetime

Pantalles Savetime ⏰ Gestor de cites

En poques paraules, gràcies al nostre sistema de gestió de cites prèvies:

  • Deixaràs de rebre tantes trucades de reserva de cites, ja que els usuaris ho podran fer de forma senzilla a través de l'App de Savetime.
  • Els teus clients podran reservar la seva cita les 24/7 del dia i des de qualsevol lloc de l'món sense haver d'esperar una resposta per part de centre.
  • Tindràs un únic canal de reserva i la teva agenda s'anirà actualitzant en cada moment. Així, podràs organitzar de la millor manera al teu equip i optimitzar tots els recrusos.
  • Els teus clients rebran notificacions als seus telèfons en cas de cancel·lació o necessitat de canvi per Emergència sense haver de trucar a cada un d'ells.
  • Podràs consultar les teves reserves amb el teu telèfon les 24/7 des de qualsevol racó de món.
  • Podràs captar nous clients, ja que aquests veuran on és el teu centre, els serveis que ofereixes i la teva disponibilitat.
  • Els teus clients podran modificar la seva reserva sense haver de trucar al teu centre de forma ràpida i senzilla
  • Els teus clients podran seleccionar el professional que vulguin que els atengui.
  • Amb Savetime, estalviem paper, ja que ens oblidem de les agendes tradicionals i de les típiques targetetes per als clients amb la cita programada.

Sobre tot relaxat, perque el teu temps es or i amb Savetime ⏰ , l'estás cuidant!

Términos y condiciones
Cookies
Políticas de privacidad
Copyright 2017. Todos los derechos reservados.
Explica'ns els teus dubtes
1
Benvingut a Savetime,
¿Com et podem ajudar?