Sobre nosaltres i el perquè portem a terme Savetime var kc_script_data={ajax_url:"https://www.savetime.es/wp-admin/admin-ajax.php"}

Sobre nosaltres

En aquest apartat coneixeràs una mica més sobre nosaltres: SAVETIME és propietat d'ALJATUR, S.L. i està compost per un equip que ha invertit el seu esforç i entusiasme en crear aquest nou projecte. Un projecte que sempre vam tenir clar. Sempre buscant facilitats per al dia a dia de les persones i així va sorgi.

Una plataforma que tracta de millorar la situació, tant dels professionals que atenen reserves de cites prèvies, com la dels usuaris finals, mitjançant un servei de “reserva de cites” amb una agenda Online, on els clients veuràn en directe els forats lliures que tenen els seus professionals i podràn reservar hora sense necessitat de trucar-los.

Des de la  nostra experiència personal i des del punt de vista particular, vam presenciar una necesitat, tant per part de les empreses que agafen reserves de cites, com dels usuaris que assistèixen a elles.

Estàvam cansats de trucar als nostres centres per reservar cites i haver d'esperar al telèfon, que ens deixèssin d'atendre quan sonava una trucada, trucar i que l'empresa estigui tancada, o inclùs d'olvidar-nos que teníem cita a un centre.

¿Maí t'ha passat?

Per donar-li solució a tots aquests problemes vam decidir crear SAVETIME, la Web – App que estavas esperant.

Un simple “click” i podràs veure la  teva agenda amb les reserves dels teus clients les 24/7, facilitant mutuament el dia a dia la relació de reserves amb els teus clients, d'aquesta manera evitaràs esperes i trucades. 

“ EL nostre propòsit es posar a l'abast de tots, les oportunitats d'aquesta nova ​era de la tecnología”

Només tu decidèixes on estàn els teus límits. Elimina la teva agenda de paper i col·labora amb el medi ambient utilitzan aquesta agenda online i la podràs visualitzar des de qualsevol lloc del món les 24/7.

Sobre Savetime

Pensant Sobretot en nosaltres els usuaris

Després d'explicar-vos sobre nosaltres us expliquem sobre Savetime: Va  sorgir de l'idea d'estalviar temps personal i profesional. Basada en RESERVES DE CITES PRÈVIES, donant d'una manera simple i endreçada un servei a les empreses i als seus clients.

Capaç d'adaptar-se als negocis i a les seves necessitats, serveis, treballadors i/o clients.

Donem gran facilitat per gestionar cites, donant possibilitat del seu us tant en aparells Windows, Linux i IOS com a Smartphones amb sistema Android i Apple.

Es tracta d'un projecte que agilitza la comunicació entre professionals i clients, perquè d'aquesta manera reduir el treball de les empresses.

Evitan el colapse de trucades. Oferint una agenda personalitzada i actualitzada les 24hores, els 365 dies de l'añy per a cada treballadors de la seva empresa.

¡ Es molt fàcil !

Términos y condiciones
Cookies
Políticas de privacidad
Copyright 2017. Todos los derechos reservados.
Explica'ns els teus dubtes
1
Benvingut a Savetime,
¿Com et podem ajudar?