Sobre nosaltres i el perquè portem a terme Savetime

Sobre nosaltres

En aquest apartat coneixeràs una mica més sobre nosaltres: SAVETIME és propietat d'ALJATUR, S.L. , està compost per un equip familiar que ha invertit el seu esforç i entusiasme en crear aquest nou projecte. Un projecte que sempre vam tenir clar. Sempre buscant facilitats per al dia a dia de les persones i així va sorgi.

Una plataforma que tracta de millorar la situació tant dels professionals que atenen reserves de cites prèvies, com la dels usuaris finals, mitjançant un servei de “reserva de cites” amb una agenda Online, on els clients veuràn en directe els forats lliures que tenen els seus professionals i podràn reservar hora sense necessitat de trucar-los.

Des de la  nostra experiència personal i des del punt de vista particular, vam presenciar una necesitat, tant per part de les empreses que agafen reserves de cites, com dels usuaris que assistèixen a elles.

Estàvam cansats de trucar als nostres centres per reservar cites i haver d'esperar al telèfon, que ens deixèssin d'atendre quan sonava una trucada, trucar i que l'empresa estigui tancada, o inclùs d'olvidar-nos que teníem cita a un centre.

¿Maí t'ha passat?

Per donar-li solució a tots aquests problemes vam decidir crear SAVETIME, la Web – App que estavas esperant.

Un simple “click” i podràs veure la  teva agenda amb les reserves dels teus clients les 24/7, facilitant mutuament el dia a dia la relació de reserves amb els teus clients, d'aquesta manera evitaràs esperes i trucades. “ EL nostre propòsit es posar a l'abast de tots, les oportunitats d'aquesta nova ​era de la tecnología” Només tu decidèixes on estàn els teus límits. Elimina la teva agenda de paper i col·labora amb el medi ambient utilitzan aquesta agenda online i la podràs visualitzar des de qualsevol lloc del món les 24/7.

Sobre Savetime

Després d'explicar-vos sobre nosaltres us expliquem sobre Savetime: Va  sorgir de l'idea d'estalviar temps personal i profesional. Basada en RESERVES DE CITES PRÈVIES, donant d'una manera simple i endreçada un servei a les empreses i als seus clients.

Capaç d'adaptar-se als negocis i a les seves necessitats, serveis, treballadors i/o clients.

Donem gran facilitat per gestionar cites, donant possibilitat del seu us tant en aparells Windows, Linux i IOS com a Smartphones amb sistema Android i Apple.

Es tracta d'un projecte que agilitza la comunicació entre professionals i clients, a més de reduir el treball de les empresses. Evitan el colapse de trucades. Oferint una agenda personalitzada i actualitzada les 24hores, els 365 dies de l'añy per a cada treballadors de la seva empresa.

Testimonis

Els qui han decidit treballar amb SAVE TIME, entenen que una gestió de les reserves centralitzada i autónoma del seus treballadors i serveis, aporta un valor afegit als seus centres.

 ¡No perdis l'oportunitat de coneixer-nos!

Juan Carlos
Fisioterapeuta
" La veritat és que les trucades que rebia eren un problema quan els meus clients volien reservar cita, ara puc concentrar-me en el meu treball i d'aquesta manera donar un mllor servei als meus clients. Amb SAVETIME ja no rebo trucades de reserves"
Maria Gómez
Propietària d'un centre d'estètica
" La meva secretària está molt agraïda, perque ara li queda més temps per organitzar els temes administratius que gestionava correns a causa de les trucades entrants, agraïts tots amb SAVETIME "
Ana Jimeno
Nutricionista
" Encara que em va costar decidir-me, en poc temps em vaig acostumar rápidament a portar la planificació del meu Centre amb SAVETIME, Sento que ha sigut una excelent elecció, sobre tot per que aquesta és la única entrada de reserves de cites"
Manuel Hernández
Entrenador personal
" La possibilitat de trobar nous clients va ser la principal idea al apropar-me a SAVE TIME, però he guanyat molt més, i segur que continuarem creixent"

¡ Es molt fàcil !

Explica'ns els teus dubtes
Benvingut a Savetime,
¿Com et podem ajudar?